keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Treenihimo

Treenihimo on melkoinen. Onneksi on ollut muita kiireitä viimeiset 2 viikkoa niin että ei olisi muutenkaan ehtinyt treenata paljon. mm.  viime viikolla oli vieraita ruotsista ja tehtiin sightseeingiä omassa kotikaupungissa, on ihmeellistä mitä lähelläkin on nähtävää!

Eddiellä nyt ollut paksu lasta 4 viikkoa ja huomenna jos kaikki näyttää hyvältä saadaan kevyt sidos joka pitää olla 2 viikkoa ja silloin vielä pitää olla ilman liikuntaa.  Joten kahden viikon päästä meidän pitäisi päästä kuntouttamaan jalkaa. Toivottavasti vakuutusyhtiö maksaa meille vesiallas fysioterapiaa muutaman kerran viikossa koska ei voi ajatellakaan että päästää Eddien vapaaksi suoraan - patoutunutta energiaa (6 viikkoa)...

Viime viikolla kun Eddielle vaihdettiin lasta niin taphtui inhottava kokemus kun rahoitusaine meni vahingossa suoneen ja Eddie sammui kuin halolla lyötynä tärisi pari kertaa ja sitten kaatui. Onneksi sydän kesti tämän ja selvittiin säihkädyksellä ja herra heräsi hyvin 30min kuluttua.Kyläkin seuraava vuorokausi hirmuinen krapula..

Jotta ei olla olla ihan toimeettomana olltu treenisaralla niin ollaan sisällä tehty TOKO tunnareita ja muita toko liikkeitä jossa ei tarvitse paljon liikkua. Älypelit ja sisällä hakutehtvät ollut myös suosiossa. Eddie osaa jos kaikki älypelit niin hyvin että kun Muru tekee niitä niin ei malta odottaa vaan menee "auttamaan" .... "etkö mutsi todella tajua miten tämä homma menee"... (yksi  peleistä Muru yrittää ratkaista voimalla eikä älyllä....muut on kyllä äippäkin tajunut ihan hyvin)




1 kommentti:

  1. Ai, mä ajattelin että toi voimalla ratkaiseminen olisi urosmainen piirre :), Jimillä on samoja taipumuksia joihinkin älypeleihin :D, taitaa sittenkin olla tullut äitiinsä... :) Onneksi selvisitte säikähdyksellä tuosta rauhoitusaine episodista! Hyvää toipilasaikaa Eddielle, toivottavasti saatte fysioterapiaa vakuutuksesta.

    VastaaPoista