maanantai 10. syyskuuta 2012

Mökilä ja taipparitreniä

Viikonloppu hurhahti saaristossa mökillä, oli melkein kesäinen ilma jos ei huomioi syystuulta ja merenlämötilaa (15). Mutta mukavaa oli ja saatiin melkein raikasilma myrkytyksen. Eddie oli pakko jättää rannalle mun vanhempien luo. (yhdistelmä kipsi+kalliot+meri=mahdotonta) Muru nautti täydestä huomiosta ja uimisesta koska perjantaina korva todettiin terveeksi ja tärykalvo kasvannut kiinni.

Alkuviikosta oltin treenamassa Myyn ja Iitan kanssa. Myyn kanssa tehtiin taippari treeniä riistalla ja Iitalle ALO juttuja. Minä ohjaan Myytä ja vien myös taippareihin katsotaan miten tämä onnistuu mutta hyvällä mallilla on toistaiseksi. Saan tyydytetty vähän treenihimoa siihen sekä keksimällä muille treenejä.

Eddien jalassa ei muutoksia kipsi(lasta) olut nyt 2 viikkoa ja jälleen huomenna vaihdetaan se ja pitää rauhoittaa mikä aiheuttaa selkeesti krapulaa herralle. Eikä mukavaa kun se tehdään viikon välein mutta minkäs teet. Vauhtia on sen verran että se kuluukin sieltä alta vaikka käy vaan hihnassa pissalla jne. Pitää keksiä tekemistä mm ruuan sai tänän levitettynä pihalle jotta joutui nuuskimaan jokainen papana ruohon seasta...

Onnea Jimille (Vesipedon Merileijona) & Pialle toisesta ALO1 tuloksesta VEPEssä ja siirto AVO luokkaan!

3 kommenttia:

  1. Nina, vaikka tuon Vesipedon Merileijonan niin mielelläni ottaisinkin, kun on niin lahjakas mejässä ja nomessa, niin Jimi on valitettavasti vielä Vesipedon Merihevonen ;D. Vaikka oikeastaan en kyllä vaihtaisikaan, kun Jimi on niin mukava merihylje tuossa vepessä ja muutenkin meidän kullanmuru :).

    VastaaPoista
  2. mulla menee nuo leijonat ja hevoset aina sekaisin:) Hevosellekin onnea! tai siis hylkeelle....

    VastaaPoista