Yhteystiedot

Kirjoittaja: Nina Remes 
Varsinais-Suomi, Raisio
vesipedonkennel@gmail.com
Puhelin: 0400-914256
Äidinkieli: olen kaksikielinen, (ruotsi-suomi) puhun myös sujuvaa englantia 

Olen kouluttanut,kisannut ja harrastanut labradorien kanssa vuodesta 1992. Alussa pääasiassa TOKOa ja Agilitya, sitten hurahdin VEPEen ja NOMEen. Tällä hetkellä kisaan pääasiassa NOMEssa ja Nose Workissa. Hajuerottelua olen harrastanut jo nuoresta asti mutta nyt uutena lajina Nosework jossa toimin kouluttajana ja hajustestaajana Koirakoulu Vainuvoimassa. MEJÄä harrastan aina kun aikaa riittää.

Olen käynyt paljon erilaisissa koulutuksissa ja luen paljon eri alojen koirakirjallisuutta.Vedän NOU/NOME, VEPE ja NW treenejä säännöllisesti. Olen myös ollut jo yli 20 vuotta ollut koirayhdistys aktiivi, erilaisissa rooleissa.

Olen kasvattanut pienimuotoisesti vuodesta 2006. Haluan kasvatan terverakenteisia/terveitä työintoisia koiria joilla voi harrastaa monipuoisesti. Koirilla pitää olla riistaviettiä ja halu tehdä töitä mutta saisi mielellään olla perinteisen vanhanajan labradorin näköinen, ei liian kevyt ei liian raskas. Pidän myös tärkeänä että labradorilla on avoin luonne, pidän hieman kovista koirista. Olisi myös hienoa saada säilytetty labradorin pohjavillainen turkki. Mysökin tänä päivänä alusta varmuus on tärekä ominaisuus jotta koira pystyy toimimaan tilanteessa kuin tilanteessa, varsinkin esim virkakoirat. Kaikki pentueeni ovat tarkkaan harkittuja ja sekä emolla että uroksella pitää olla jotain annettavaa labradorikantaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti