maanantai 10. elokuuta 2020

Kesää on vielä jäljellä

 Koronakevään jälkeen oli ihanaa päästä taas koira harrastusporukoihin ja jopa kisaamaan. Mitään yhteistreenejä ja vesipeto treffejä ei olla voitu järjestää tänä vuonna mutta treenejä pienissä porukoissa on järjestetty. 

Svea aloitti NOME kisa kauden hienolla ALO1 ja ALO2 tuloksellä kesäkuussa - harmillisesti tippui kakkoseen toisessa kisassa kun meni sylkäisee noin 3 riistaa minun jalkoihin. Noseworkia ollaan treenattu säännöllisen epäsäännöllisesti mutta sen verran että kisakunto ollaan ylläpidetty. (kisojahan ei ole nyt ollut ollankaan kun siirto Kennelliitton ollut kesken+korona) Sen lisäksi ollaan treenattu jokatoinen viikko TOKOa yritän samalla löytää kadonnutta TOKO intoa joka alkaa pikkuhiljaa löytymään. 

Leen kanssa ollaan myös treenattu aktiivisesti (TOKOa, VEPEä, taippareihin ja Noseworkia). Nuori neiti on edennyt hyvin kaikissa ja oltaisiinkin valmiina starttaamaan jossaikin lajeissa jo. Kuitenkin edetään maltilla eteenpän. Leellä oli jo kahdet juoksutkin ja oli huomattavissa pientä hormoonimyrskyä.

Leen sisruksista Kira (V Sade) valmistui erikoishuumekoiraksi Turun Vankilaan kesän aikana. Myös kaikki vesipentueen koirat ovat käynneet SmartDog testin nyt kevään aikana. (Dinolla ja Pojulla on aikuisen testi vielä käymättä). 

Syksyllä toivon että päästään jatkamaan kaikkia treenejä sekä kisaamaan NOMEssa ja taippareihin Leen kanssa sekä Noseworkiin molempien kanssa. VEPE kisat on kaikki koronan takia tänä vuonna peruuttu. 

Eddie (V Taifuuni) porskuttaa vielä yli 14v eteenpäin mutta ikä alkaa pikkuhiljaa painaa mutta herra on kulkenut vielä meidän mukana joka paikkaan.

Svean kanssa on mahdollinen pentu suunnitelma seuraavista (loppuvuoden juoksuista) 


Poju (v Utu) ja Lee (V Lumi)
Poju (v Utu) ja Lee (V Lumi)Add caption

Poju (V Utu)
Poju (V Utu)
Nina ja Lee TOKO treeneissä Kupittaan puistossa

Svea NOME ALO1 Salo
Svea riista nouto

Vesipeto vesipentueen SmartDog yhtenveto

Rolle (V Luotsi) BH koe suoritettu

Oiva (V Kippari) ja Henna iloisina riistatreeneissä
Oiva (V Kippari) ja Henna iloisina riistatreeneissä

Dino (V Höyry) treeneissä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti