tiistai 20. helmikuuta 2018

Talvi & kuulumisia

Joulu meni täysin levossa ja talvea odotellessa. Koska lumta ei ollut niin on pystynyt treenaamaan tammikuun puoleen väliin asti hyvin. Pimeys on lähinnä haitannut arkitreenaamista. Oma sairastaminen (flunssaa ja influenssaa) on myös haitannut menoa joulu, tammi ja helmikuussa. Jos nyt sitten saisi terveenä olla loppuvuosi!

Nyt pitäisi saada skarpattu treenien suhteen jotta voisi alkukaudesta NOMEssa keskittyä vesitreeneihin ja Noseworkissa haastaviimpiiin treeneihin kuten korkeisiin piiloihin ja häiriöhajuihin.Alla kuvien kera muita kuulumisia!
 
Tunturipentueen tervystuloksia on alkanut tippumaan:
Vesipedon Iso Malla " Tuisku" C/B, 0/0
Vesipedon Pikku Malla "Malla" A/A, 0/0
Vesipedon Caibma  "Kaapo" A/A, 0/0Vesipedon Kippari "Oiva" Nosework treeneissä
Rocky V Kuikkapää kalastushommissa Paraisilla

Kuulumisia Capolta: Teksti lainattu "Vankilakoirat FB sivuilta"
"Risen vuoden 2018 huumekoirakalenterin avasi tammikuussa Capo. Capo valmistui elokuussa 2015 Satakunnan vankilan huumekoiraksi. Töihin Capo lähtee aina suurella innolla. Maastoetsinnät ovat mieluisimpia ja maastossa on myös mukava lenkkeillä.
Capo on myös varsinainen vesipeto 🐠 – aina kun on vettä näkyvissä, niin sinne pitää päästä. Talvella kylvetään hangessa. Silloin kun ei tehdä töitä, voi levätä – Capo on hyvin rauhallinen luonne.Capon motto on: ”Etevä laiskottelu on yhtä tärkeää kuin taitava työnteko.”

Vesipedon Merenkulkija "Capo"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti