tiistai 18. huhtikuuta 2017

Sääilmiöt 11vuotta, NW kisoja, treeniä, Rocky uuteen perheeseen ja KEVÄTTA rinnassa

Sääilmiöt täytti viime viikolla 11vuotta:
Onnea Eddie, Wilda (pilven reunalle), Jasu, Pimu, Hessu ja Ropi! 


V Kuikkapää "Rocky" 7kk joka muutti Katjan perheen luo pikkupentuna on sijoitettu uuteen kotiin. Katjan mies sai niin hurjat allergia kohtaukset Rockysta että arki ei enään sujunnut.
Tehtiin raskas päätös Rockyn hyväksi ja hän on nyt ollut viikon kokeeksi ilokseni tutussa Wilhmanin perheessä Paraisilla jolla oli Eddien sisko Wilda ( V Tsunami) (joka kuoli 1,5v sitten kohtutulehdukseen).Päätettiin että Rockysta tulee paraislainen ja jää heille koska oli onnistunut hurmaamaan koko perheen 😍 Rocky jatkaa metsästyskoirana Wildan paikalla.


Svea oli viime viikolla Nose Work kutsukilapailussa Vantaalla 4 (4/15) sijoitus ja 100/100 pistettä, 1 virhe. Yht aika n 3,25. Aika varma etsijä alkaa jo olemaan kun saatu kaikista kisoista 100 pistettä ja sijoitukset joka kerta top 4. Nyt täytyy keskittyy enemmän aikaan ja miettiä tarkemmin etsintä strategiaan.


Svean SmartDog testin virallinen yhteenveto:"Svea on erittäin avoin ja ystävällinen koira, joka tutustuu vauhdikkaasti uuteen tilaan. Svea hymyilee tervehtiessään, mikä on miellyttämishalua /alistumista osoittava ele, joka on voimakkaasti koiran oma ominaisuus (ei hankittu). Svea on hyvin motivoitunut ja keskittynyt läpi testin, eikä kiihdy missään vaiheessa - se tekee olennaisen, nopeasti, eikä sähellä. Svealla on erinomainen itsehillintä, ja se lukee hyvin ihmisen elekieltä. V-aita tehtävä oli yllättävän vaikea Svealle, joka kiersi kerran aidan ympäri ennen kuin tajusi aukon.(max aika 3min Svea suoritti reilussa minuutissa) Svea on paljolti ihmisen apuun tukeutuva ongelmanratkaisija, ja se yrittää saada rasiaa nenäilmaisun kautta auki. Tätä samaa se koittaa myös menestyksekkäästi sosiaalisen oppimisen tehtävässä, jossa se tuokin ratkaisun. Svea oppii nopeasti namikoneen käytön ja ottaa mallia esimerkistä. Svealla on myös hyvä muisti, ja pientä huomiota kannattaa kiinnittää odottamisen harjoitteluun"

 
Rakkaan Murun 15v kuvauksista muutama kuva alla; (Kuvaaja Tuuli Mankki)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti