torstai 1. tammikuuta 2015

Hyvää uutta Vuotta 2015

Vuosi on vaihtunut ja joulukin vietetty, koirien treeni rintamalla on ollut noin 1kk tauko.

Minulle alkaa pikkuhiljaa valkenemaan uusi vuosi  - minulla on kaksi veteraani talossa, Eddiekin pikkuhiljaa siirtyy aktiivisesta kovemmasta kisaamisesta eläkkeelle. Viime syksynä monien huonojen sattuminen johdosta NOME kausi ei mennyt kuten suunniteltiin ja tein päätöksen että minun ja Eddien viimeiset NOME kisat kisattiin vuonna 2014. En ota riskiä enään ranteen kanssa jonka loukkasi 2 vuotta sitten. Ensi vuoden tavoite on ehkä kisata TOKOssa ja MEJÄssä, mutta jatkaa hajuerottelutreenit, kävisinkö piruttain molempien kanssa veteraaniluokassa (?). Hajuerottelu on saannut minut taas innostumaan koiran kouluttamisesta uudella tavalla ja ajoin jatkaa sitä koirien kanssa sekä myös itseni kouluttaminen kiinnostaa.


Myöskin ehkä pennun hankinta ensi syksynä on ajankohtainen. Katsotaan mitä uusi vuosi tuo tullessaan -  vuosi 2014 oli hieno vuosi kaiken kaikkiaan toivottavasti vuodesta 2015 tulee yhtä mielenkiintoinen ja hauska, ainoa varjo vuodelle 2014 oli Bikon pois meno mutta onneksi meillä on paljon mahtavia muistoja ihanasta herrasmiehestä jolla aina oli "ässä hihassa".

Kiitos kaikille Vesipedoille vuodesta 2014 - meillä oli hieno "pentutapaaminen" alkukesästä  ja on ollut mukavaa kuulla teidän kuulumisia arjesta, metsästysreissuilta ja kisoista/treeneistä pisin vuotta, jatkakaa samaan malliin! Kiitos myös lukemattomille "treeni" ja "koira kaverille" jonka seurassa ollaan Murun ja Eddien kanssa vietetty lukuisia tunteja pohtiessa treenistrategioita ja treenattu veren "maku suussa"!

Hyvää Uutta Vuotta!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti