lauantai 2. helmikuuta 2013

Flexi!!!!

Olen ekan kerran elämässä harkinnut flexin ostoa, onneksi sain kaverilta lainaan niin en tarvi vielä ostaa. Ainao tapa liikuttaa Eddieä tällä hetkellä on metässä, pellolla tai metsätiellä flexissä. Energiaa sen verran että lyhyessä hihnassa tulee nykivää, etuveto kävelyä joka ei tee hyvää ranteelle. Nyt kuljetana flexissä ja nykimistä vähemmän. Mutta ei puhettakaan että voisi kulkea kävelytiellä...
 
Viime viikko oi työtäyteinen mutta käytiin TOKOssa to jossa tehtiin palkattomuustreeniä peräkkäin seuruu (vaan suoraan kun jalka ei kestä käännöksiä), liikkeestä istuminen sekä tunnaria. Lopuksi vielä kaukot maasta seisominen mutta siinä taisi jalka vaivata liikaa joten jätettiin kesken. Meidän pitää tehdä lisää palkattomuustreeniä ja kestoa joten satsataan siihen nyt kun ei voi treenata muuta. Paikallolotreeniä tulee TOKOssa tehty paljon nyt ja ne sujuu hyvin kaikessa häiriössä.

Seran  (Vesipedon Meritähti) CNM testitulos tuli takaisin puhtaana. Uros jahti edelleen käynnissä ehdokas mitä mielessä vielä harkinnassa.

Epäilin Murulla pissatulehdusta kun Eddie haisteli Muru norm enemmän mutta näyte onneksi puhdas.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti