sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Lepoa

Viimeiset viikot on mennyt koiratouhuista levossa. Eddielä nyt 3 viikkoa takana leikkauksesta ja kolme viikkoa jäljellä lasta hoitoa sekä täysi liikuntakielto. Viikottain vaihdetaan lasta, yleensä torstaisin. Tähän asti tehty rahoituksessa koska ollut kivulias ja tikit olleet vielä paikoillaan. Nyt viime torstaian vaihdettiin ilman rauhoitusta ja sujui mainiosti. Eddie makasi 30min kyljellään kiltisti pöydällä. Toivottavasti päästäisiin testaamaan Turun uutta koiruimalaa sitten jo joulukuussa. Uinti tulee olemaan oleellista meille kuntoutuksessa.

Murun kanssa ollaan käyty maanantaisin TOKO treeneissä jossa ollaan tehty vaihtelevasti eri luokkien liikkeet, Muru pärjää nuoreten joukossa mainiosti - taitaa olla siellä yksi vauhdikkaampia... Viime su olin Murun kanssa NOME treeneissä avustajana ja Muru pääsi tekemään ohjaustehtävän, hämmästyin kuinka hyvin kuunteli pilliä...kyllä mummo osaa.


Eddiestä tullut sohvaperuna. Paita oli eka 2 viikkoa päällä kun olkapäässä tikkejä (otettu luuta)

2 kommenttia:

  1. Hyvää ja onnistunutta toipumista Eddielle! Meillekin on tullut Helsinkiin koirauimala ja ollaan menossa kokeilemaan sitä kun keretään. Kuulin hyvästä alennuksestakin kaverilta Helsingin koirauimalaan vähän aikaa sitten 10x0,5h 150 e ja rapiat :).

    VastaaPoista
  2. Kiitos.Turun koirauimala aukeaa maanantaina. tarkoitus olisi mennä murun kanssa ensin mummo/pappa jumppaan velipojan kanssa. sitten kun eddie pääsee kuntoutusvaiheeseen niin käydään säännöllisesti jotta pikkuhiljaa saadaan kunto takas.

    VastaaPoista