tiistai 28. elokuuta 2012

Eddien tilanne

Tänään ollaan saatu tieto mikä tilanne Eddien ranteen kanssa. Eli nivelsidevamma ranteessa. Ei tarvitse leikkausta vaan 6 viikon hihnalenkki jakso sekä koko jalka on kipsissä(lasta) eli on sellainen kunnon puujalka. Lasta vaihdetaan viikonvälein ja jok akerta joutuu nukuttaa tai rauhoittaa.

 Eli nyt ollaan 6 viikkoa ilman minkäänlaista liikuntaa ja Eddie köpsöttää jotenkin sen jalan kanssa mutta hankalaa on kun ei yhtään taivu. Muutenkin on surkeana. Peruin sitten äsken, 2 NOME koetta, 2 MEJÄ koetta, 1 VEPE koe, 1 TOKO kurssi ja jätin lähettämättä TOKO ilmoitukset lokakuun alkuun.....yhtäkkiä tuli kalenteriin tilaa. Nyt otan eläkeläisen kehiin, Myy taippari harjoituksiin ja keksin muille treenejä ja avustan.

On se uskomatonta että metsässä, kalliolla, soilla, vedessä, kaisilikossa ja pimeessä on menty hurjaa vauhtia ilman tapaturmaa ja sitten kun koira hyppää autosta ja kompuroi niin sattuu tällaista!

ONNEA Katille & Aapelille (Vesipedon Merileijona) NOME-B AVO2 tuloksesta hieno eka startti!

2 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista Eddielle!!!

    VastaaPoista
  2. Hieno kuulla, ettei ollut murtunut. Harmillista että tulee pitkä tauko, mutta onneks Eddie tulee kuntoon <3 Paljon paranemisvoimaa meiltä!

    VastaaPoista