maanantai 3. syyskuuta 2018

Kuumaa mutta aktiivista kesää

Paljon on tapahtunut kesän aikana.

Svean kasvattaja Bea koirineen oli meillä kylässä 4 päivää kisaamassa ja treenaamassa kesäkuussa, heinosti Svean sisko sai AVO1 tuloksen sekä myös tunturi pentueen täti Iita sai AVO1 tuloksen. Svea kisasi saman päivänä ALO luokassa hienosti haastavassa kokeessa tuloksen ALO2. Sen jälkeen ollaan ilmoitauduttu 7 NOMEB kokeeseen pääsemättä mihinkään ALO luoka ruuhkan takia mikä tietty harmittaa että ei päästy uudestaan kokeilemaan treenien tuloksia. Ollaan treenattu suoraan veteenmenoa mikä ollut meilel haaste sekä vesilinjaa pääasiassa. Nyt myös muutaman kerran hakua suo maastossa jotta sellainekin upottava maasto käy tutuksi. Nyt kun siirrytään pikkuhiljaa vesitreeneistä maalle pitää alkaa ohjauksia alkaa treenaamaan toden teolla.

Saaristopentueen pojat Oiva, Rolle ja Elmo ovat kaikki saanneet VEPEstä AVO1 tulokset ja ovat kovaa vauhtia siirtymässä VOI luokkaan (Elmo jo siirtyi joVOI luokkaan). Huumekoira Capo joka on samaa veljes sarjaa aloitti myös kesällä VEPE treenit Turussa minun ryhmässä, on ollut mukavaa nähdä Capoa pitkin kesää.

Heinäkuussa käytiin Samulin ja koirien kanssa Ruotsissa Gotlannissa ja Skånessa Svean kasvattajan luona. Vietettiin heillä 4 päivää treenaten ja lomailen. tavattiin moni Svean sisrauksista treeneissä j aolikin mukavat treffit yhtenä päivänä. Lämpö rajoitti hiukan menoa mutta kun pysyi veden äärellä kaikki jaksoi hyvin. Nyt loppukesästä käytiin sitten taas Kuusamossa Tunturipentueen emän perheen luona Nannen kanssa treenaamassa ja nauttimassa upeasta luonnosta. Akukin  (V IsoJehkas)kävi isännän kanssa  Iso Jehkaksella kesällä.

Ikäviäkin uutisia Sääilmiöpentueen Ropi (V Trombi) sekä Hessu (V Tornado) molemmat nukkui pois kesän aikana reilun 12v isässä. Molemmilla kunto heikkeni ja oli vaan aika päästä pojat paremmille laitumille. Eddie (V Taifuuni) on edelleen ihmeen pirteä vaikka näkökin on lähes mennyt mutta kulki hyvin mukana reissussa ja kesti lämpöäkin yllätävän hyvin.



Aku (V Iso-Jehkas) Iso Jehkaksella

Alva tunturipentueen emä treeneissä Kuusamossa

Bea (Svean kasvattaja) & Dickens AVO1 (Svean sisko) ja Nanne & Iita (tunturipentueen täti) AVO1

Svean emaä ja kaksi siskoa loikoilee meidän pihalla kesäkuussa

Huumekoira Capo (V Merenkulkija) VEPE hommissa

Elmo (V Merikotka) VEPE AVO1 ja siirto VOI

Svea Gotlannissa

Samuli ja Eddie Gotlannissa Raukeilla

Tunturipentueen tätä Iita Kuusamossa noudossa

Oulangan kansallispuisto Nina & Svea

NoseWork esitys Nina & Svea

Oiva (V Kippari) VEPE AVO1

Svea ja Iita Oulangassa

Kirsi ja Rolle (V Luotsi) VEPE ALO1x3 ja AVO1x2

RIP Ropi (V Trombi)

Svean isä ja äiti Skånessa treeneissä

Svean arvostelu NOME-B ALO2

Svea Oulangassa


Svean vanhemmat ja 3 siskoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti