tiistai 28. kesäkuuta 2016

uutisia ja tuloksia

Kesäkuun vaan rientää ja juhannuskin jo vietetty. Alva ultrattiin noin viikko sitten ja siellä näkyi noin 7 pentua, aika näyttää mikä on todellinen määrä mutta kuitenkin kivan kokoinen pentue mahdollisesti tulossa. Alvan emäntä sanoikin että arvasi Alvan olevan tiineenä kun hiukan pyöristynyt. Nyt odotellaan pentuja heinäkuun loppupuolella. Jännää!!


Itse olen Svean kanssa treenaillut maltillisesti sitä sun tätä, kävin itse Nosework hajutestaajana ns "tuomaroimassa" ekat viralliset hajutestit. Omat koirat osallistuu heinäkuussa hajutestiin. (Eddie ja Svea).  Svealla oli vale raskaus pari viikkoa ja silloin pidettiin taukoa treeneistä.


Oiva (V Kippari) Hennan kanssa sekä Elmo (V Merikotka) Jennin kanssa kävivät korkkaamassa VEPE kauden tälle vuodelle molemmat sai hienon ALO1 tuloksen ja 100 pistettä sekä siirto AVO luokkaan. Onnea!
Oiva

Elmo


Muru 14vutta ja 4 kuukautta kävi kanssa tekemässä helpotetun vene haun, kyllä vanha koira vielä muistaa mikä on homman nimi tässä video: https://www.youtube.com/watch?v=sybvxR77U2o&feature=youtu.be
Juhannus meni mökillä ja Muru halusi väen väkisin tunkea mukaan laudalle ja pääsikin sitten mukaan enään ei pysty tasapainoilemaan mutta makaamaan leppoisasti. Svea kokeili ensimmäistä kertaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti