torstai 31. joulukuuta 2015

Hyvää uutta vuotta

Hyvää uutta vuotta kaikille Vesipedoille, kiitos tästä vuodesta!

Vuodessa oli suruja kun ensimmäinen Vesipeto nukkui pois, Wilda joka aina muistoissa.. Wilda vielä vanhoillla päivillä meni ihan sekaisin kun näki minut, aina yhtä iloinen ja persoonallinen.

Myös paljon iloja ja tuloksia; peräti 4 Vesipetoa suoritti taipparit (ja tulokset ALO luokasta), Capo valmistui erikois huumekoiraksi, Aapeli valioutui FIN JVAksi, 2 suoritti VEPE soveltuvuus kokeen sekä sen lisäki sai ALO1 tulokset VEPEstä. Pelastuskoira Sera suoritti pelastushaku A -kokeen (PEHA A) hyväksytysti. Svea tuli meidän elämäämme ja saimme paljon uusia ystäviä Ruotsista. Eddie ollut eläkkeellä kisoista vuoden mutta aktiivinen Noseworkissa ja itse aloitin kouluttamaam yksityisessä koirakoulussa Noseworkkia siihen kylkeen avasin NoseProduct FB sivuut jossa myyn haju tuotteita. Joten kyllä on ollut koiramainen hauska vuosi taas jälleen ! Ennen kaikkea ollan kiitollisia että Muru viettää vielä yhden vuodenvaihteen meidän kanssa! Tästä on hyvä jatkaa.

Ensi vuonna toivotaan että tulee uusi Vesipeto pentue Alvalle, pääsen starttaamaan Svean kanssa ainakin taippareissa ja pääsen NOME treenihin taas aktiivisemmin kiinni oman koiran kanssa. Jatkan hajukouluttamista ja saan kasvattaa osaamista sillä saralla!

Muistakaa NOME treenit 16.4.2015 kouluttajan Tuija ja Heikki Nevalainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti