torstai 8. lokakuuta 2015

Kuulumisia

Tulevan pentueen narttu "Alvan" silmä peilaus tutkimus tehty ja silmät olivat terveet, DNA testi tuloksia vielä odotellaan. Uros vielä hakusessa.

Oivan (Vesipedon Kipparin) viralliset lonkka ja kyynär tulokset ovat tulleet tietokantaan A/A ja 0/0, oltiin yllättyneitä siitä että leikattu kyynärkin tuli 0 takaisin, hyvä niin mutta en ole varma kennellliton prosessista tässä kohtaan.

Syyskuun lopussa käytiin laittamassa mökki talvikuntoon ja sää oli mahtava, koirat pääsi haistelemaan vielä saaristolais ilmaa myöhään syksyllä. Meduusuja oli runsaasti meressä tänä vuonna!Svea kasvaa kovaa vauhtia 13,5 kg ja 4,5kk ikää, etuhampaat ovat jo vaihtuneet ja sisäsiisteys etenee välillä tulee tosin vahinkoja jos ei ole itse tarkkana. Viime viikonloppuna olin metsästykokeita seuraamassa ja Svea oli mukana kuuntelemassa laukauksia sekä pääsi kantelemaan tavia. Piillotin sen vielä pihallakin kotona ja Svea etsi innokkaasti sitä ja toi korvat hulmuen vauhdilla.  Kuvassa tosin harakan kanssa 3kk vanhana.Eddien kanssa ollaan jatkettu Nosework treeniä ja Sveallakin aloitettu. Uusimmassa Nuusku lehdessä oli juttu Noseworkista sekä minun, Murun ja Eddien harrastuksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti