torstai 5. helmikuuta 2015

Talvisia kuulumisia

Murullaviime viikolla  eläinlääkäri tarkastus. Ns 13-vuotis tarkastus (täyttää 3 viikon päästä) kaikki veriarvot oli priimat, sydän edelleen yhtä vahva ja hyvä, ei patteja jne Paino sama mikä on ollut viimeiset 13 vuotta eli n 23kg. Hampaat edellen super kulunneet mutta ei ollut nyt poistettavia, vaikka 1 vähän haljennut kärjestä. Välilä minun mielestä juo enemmän ja maiskuttelee kuten olisi paha olo, siihen saatiin närästyslääke kokeiluun ja voisi tietty syödä vähemmän "kaikkea" ulkona kuten pihlajamarjoja ja 4kk muhineita omenia puutarhassa....Toivon että saadaan nauttia vielä Murun seurasta pitkään!

Muru ja ensimmäinen pentue

Wilda (Vtsunami) sen sijaan on loukannut jalkansa, sai tikkejä tassuun kun astunut johonkin terävään. Toivotaan Wildalle pikaista toipumista.


Hajuerottelu edistuu hyvin, 4 kertaa takana ja ollaan päästy tekemään kunnon erottelua jo kaikille. Eddie on hiukna muita edellä kun ollaan tehty ennen (tosin tämä haju on uusi Eddielle) mutta lisättiin jo häiriö haju kissan karva. Eddie ilmaisee istumalla nyt eukalyptuksen hajun.

Tässä Oiva (V Kippari) ilmaisee hajun istumalla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti