maanantai 15. syyskuuta 2014

Vesipedot metsällä

Viime viikonloppuna monta vesipetoa oli metsästys hommissa sen lisäksi meillä oli NOME treenit sekä lauantaina Piirimestaruuskoe Eddien kanssa.

Rolle 9kk passissa (Kuva Kirsi Piispaselta)

Rolle 9kk haavakon nouto (Kuva Kiris Piispaselta)

Aapeli (Kuva Kati Kujala)

Jasulla monen viikon metsästyreissu edessä, välillä pitää levätä (Kuva,:Tuuli Saloselta)


Nome treenit meni kivasti ja saatiin paljon hyviä vinkkejä, pikkupojat Elmo ja Köli suorituivat hienosti tehtävistä ja jaksoivat loppuun asti. Pepe oli tehtävien priimus iltapäivällä. Myöskin serkku Iita oli treenaamassa. Tehtiin mm hyvä markkeeraus harjoitus jossa ylitettiin maastoesteitä. Eddien kanssa oltiin seuraamassa treenejä vaan ja avustamassa. Kouluttajan oli Kati Tuominen.

Elmo 9kk

Köli 9kk

Pepe 5v

Köli setien Eddien jan Pepen välissä


Piirimestaruudessa tapahtui jotain outoa, Eddie joka rakastaa kania yli kaiken ei ilmeisesti ottanut kania ohjauksessa (siitä en ole ihan 100% varma oliko näin vai ei),  eli en keksi muuta kuin että siinä oli muurahaisia, käärme, ampiaisia joku paha haju mikä lie. Kun kani tuotiin lähelle otti sen muutta siinäkin haisteli sitä hetken ennen kuin otti. Arvoitukseksi jää mikä siinä oli. Eddien kanssa enemmänkin ongelma liiallinen kiihko kanien perään joten tässä kohtaan olin itse ihan sokissa, no koe loppui siihen sitten. Tulos taso kokeessa oli aika huono, koe oli tehty vaikeeksi häiriöiden kanssa ja moni koira haki esim hausta riistan ohjeuksessa. Mekin saatiin jatkaa koetta koska oli parikoe.


Olen ilmoittanut Eddien hajuerottelukurssille joka alkaa lokakuussa sekä PK Toko kurssille joka alkaa marraskuussa. Saa vähän uutta potkua treenaamisen itselle ja tehty vähän jotain erillaista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti