torstai 17. heinäkuuta 2014

Treeniä & Kuulumisia

Olen ottanut aika rennosti VEPEn kanssa tänä vuonna(kuitenkin ollut joka treeneissä mukana), Eddiellä leikattu jalka(vanha tapaturma) vähän vaivannut (akupunktio on auttanut) sekä ollut paha vesihäntä niin että ei ole mielellään hypännyt veneestä. Kuitenkin nyt viime treneissä niin suoritti  3 liikettä virheettömästi katsotaan jos menen kisaamaan vai ei. Meillähän muutenkin alkaa olemaan kisaura ainakin NOMEn osalta ohi tämän kauden jälkeen, Eddiellä tulee ikä vastaan. Sitten vaan tehdään omaksi iloksi ja mielenvirkistykseksi. TOKOa varmaan kisaan vielä ensi vuonna ja MEJÄkin jos terveenä. VEPEn kanssa katselen. Meillä on varsinainen eläkeläis koirakoti kotona, mummeli 12,5v  & pappa 8,5v  joka on täynnä energiaa edelleenkin, toivotaanvielä monta tervettä vuotta!

NOME puolella ollaan nyt treenattu Eddien kanssa pääasiassa pillikuuliaisuutta joka kärsii kyllä kun vanha herra jo tietää paremmin "itse"!

Muru on tehnyt VEPE liikkeistä viennin ja veneen hakua ilman painoa ja ollut varsin tyytyväinen itseensä, kuulo alkaa olemaan niin ja näin, joten pitää käyttää käsimerkkejä ja korottaa ääntä. Hyvin se toimii niinkin.

Uutena projektina aloitan kanttarelli hajuerottelun Eddielle opetin sen aikoinaan edesmenneelle Jessi labukalle myös, ilmasi istumalla löydöt. Isäni on tehnyt hajuerottelu telineen jota käytetään mm huume ja hypo puolella kun koulutetaan koiria.

Viikonloppuna oltiin asuntoauton kanssa Hangossa minilomalla ja treffattiin siellä myös Pepen (V Merirosvo) ja Jennin jotka asuu Hangossa.Elmo (V Merikotka)  ja Oiva (V Kippari) on jo tutustunut myö sVEPEen ja ovat sujuvasti jo olleet veneessä, hakeneet veneen & hukkuvaa ilman painoa. Elmo on ollut minun treeneissä tutustumassa ensi vuonna pääsee sitten jo hyppäämään veneestä jne. NOMEakin ollaan maltillisesti treenattu poikine kanssa pääasiassa nenätyöskentelyä.

Kuru ( Näpsänakkelin Kuru Meripentueen isä ja Saaristopentueen isoisä) oli käynyt Merjan kanssa SNJ:n VEPE kisoissa ja kisannut täydet 100 pistettä ja voittanut kisan. Onnea!

Kuva Marita Nisula

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti