sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Vesitreenit & tuloksia

Ollaan Eddien kanssa treenattu nyt viimesenä viikkona pääasiassa TOKO tunnaria, NOME ohjauksia "kuuliaisuutta" sekä vähän VEPEä. Vesiohjauksissa yritetään saada korvat takaisin vanhalle herralle että voidaan mennä kisaamaan. Muru on saannut omaa liikuntaa lähes pelkästään uimisella joka on mummolle paras mahdollinen liikunta, joten kesämeininkiä!

Sera (Vesipedon Meritähti) kisasi JK2 tunnuksen PK jälki kokeesta eli vastaava kuin esim AVO1 tulos, ja pakollinen siirto JK3 luokkaan eli VOI luokkaan. Onnea!!

Alla Minnan kuvaus kokeesta ja sen kulusta: "Maasto 168 pistettä (max170) ja tottis 70(max 100). Maastossa jälki oli "täydellinen", eli lähetys jäljelle; lähtee innokkaasti ja suoraan etsimään jälkeä "törmää" jälkeen ja pienellä pään heilautuksella valitsee oikean suunnan. Jäljen pituus on 1000m jonne jäljen tek...ijä on tiputtanut taskustaan 6 luonnonoksan palasta (10cmx2cm). Kaikki kepit löytyy sallitun ajan puitteissa, joka on 30min ja Seralla meni aikaa alle 15min.
Esineruutu on 50mx50m tallottu alue metsässä jonne viety 3 esinettä, itse en saa mennä aluelle vaan minulle on määrätty yksi alueen sivu jolla saan kulkea ja lähettää koiraa alueelle. Seran luokassa esineistä pitää löytyä 2. Sera löysi ne, mutta 2 pistettä rankaistiin siitä kun kutsuin sen kesken esineen paikallistamisen luokseni, Sera haki sitten uudessa lähetyksessä esineen.

Tottelevaisuus osuudessa paikallaan olo toisen suorituksen ajan. Seuraamista jossa käännöksiä, laukaukset, henkilöryhmän läpimeno. Liikkeestä istuminen ja -maahanmeno ja luoksetulo, liikkeestä seisominen, tasamaan nouto 1kg kapulalla, hyppy (1m korkea) nouto 500g kapulalla, A este (180cm korkea) nouto, ja eteen lähetys. Suurimmat virheet niillä perinteisillä aluilla eli minuun päin suuntautuvilla liikeissä"

Myöskin Saaristopentueen isä "Patu" Pikku-Uikun Rikkovaaran Riku kisasi eilen NOME-Bssä toisen AVO1 tuloksen ja siirtyi VOI luokkaan, Onnea!

Eilen oltiin treenaamassa NOMEa Elmon(Vesipedon Merikotka) kanssa ja harjoiteltiin NOMEn haku alkeita, Elmo osottautui varsinaiseki taituriksi ja haki innokkaasti piilotettua damia hajustetulla alueella, nouti myös ekan kerran vedestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti