torstai 15. toukokuuta 2014

Vesitreeniä & Oivalle riistaa

Tällä viikolla ollaan treenattu jo vedessä, kokeilin vesiohjausta ja oli kyllä korvat jonkun verran lukossa herralla. Meni kyllä reippaasti kauas mutta vähän oman pään mukaan. Loppujen lopuksi saatiin siis riistat talteen mutta olisi voinnut olla paremmin kuulolla.

Ollaan myös tehty TOKO treeniä päivittäin nyt että oltaisiin edes jollain tasolla tulevissa TOKO kisoissa, emme ole vielä ihan 1 kisavireessä mutta pakko käydä starttaamassa kerran että saan TOKO kisakammon pyyhitty pois.

Eilen olin myös vetämässä treenjä jossa meillä oli riistaa tarjolla ja Oiva (Vesipedon Kippari) oli  myös tutustumassa varikseen uudestaan, poika oli niin kiinnostunut ja tehtiin laahausjäljen ja sitten sai rauhassa itse tutukia lintua, nappaskin reippaasti suuhunsa ja kanteli niin ylpeenä lintua moneen otteeseen. Todettiin että tätä ei tarvi nyt vähä aikaan tehdä, vaistot heränneet kuten kuulemma myös Elomolla joka oli ollut kurssilla jossa näytettiiin riistaa ja oli jo vähän kiihkoillut perään. Nyt vaan dami treeniä ja tässä jossain kohtaan sitten voidaan näyttää pojille pupun seuraavaksi.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti