lauantai 31. toukokuuta 2014

TOKO kokeissa & uusia kuvia Kurusta

Viiko on viereähtänyt nopeasti. Käytiin Eddien kanssa kokeilemassa missä mennään TOKO kisoissa. Sen verran hyvässä muistissa oli herralla liikkeet että taidan vielä jatkaa treenaamista tämän kauden enemmän systemaattisesti. Ruutua ollaan treenattu nyt enemmän ja oli todella ilahduttavaa että kisoissa se meni hyvin, tosin tassut jäi hiukan ulkopuolelle mutta se ei nyt tässä haittaa, juoksi sinne kuin tykki. Eniten pitää nyt treenata seuraamista, luoksetuloa ja tunnaria. Myöskin hyppyä oikealla TOKO esteellä kun se on niin kapea verrattuna omaan rakennelmaan.

Tunnareissa tuli eilen oivallus, luin erillaisia ohjeita läpi miten tunnaria voi lähteä opettaa ja tein Eddielle testin yhden menetelmän mukaan että tajuaako tehtävän vielä kun kisoissa hosusi vähän. Piilotin "oman" hakepinoon piiloon sitten laitoin yhden neutraalin kasan ulkopuolelle selkeesti sivuun, Eddie meni sen neutraalin luo otti jopa suuhun mutta äkkiä tajusi oma aloitteisesti että ei tää ole oikea ollenkaan. jatkoi etsimistä ja löysi OMAN. yes!!! Tästä jatketaan saman mallin mukaan lisäillään sitten niitä neutraaleja.

Alla uudempia ihania kuvia Meri pentueen isästä Kurusta "FIN VPVA Näpsänakkelin Kurusta" ja Saaristopentueen isoisästä. (Kuvat saatu Merja Heikkilältä) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti