maanantai 20. tammikuuta 2014

Saaristopojat jo 5 viikkoa

On mennyt viikko viimeisestä päivityksestä, olen ollut viikon työmatkalla Intiassa.

Sinä aikana pennut ovat jo oppineet vaikka mitä, ovat enemmän hereillä, ovat tutkineet koko tuvan läpi ja kävelevät hyvin itsevarmasti ympäriinsä ja tutkivat maailmaa. Ulkona ovat käynneet piipahtamassa - kylmä sää estää piemmän olon ulkona, syövät kiinteää ruokaa monta kertaa päivässä, painivat ja ovat eilen saanneet tutustua riistaan. Kaikki olivat hyvin kiinnostuneita riistasta ja oli ihanaa nähdä kun riistat otettiin pois niin nenä alkoi käymään että mihih se hävisi. Pennut ovat myös hyvin sosiaalisia, kiinnostuneita ihmisistä. Kissat on heille myös hyvin tutut ja leikkivät nuoren Frodo kissan kanssa - en tiedä onko kissa koiramainen vai pennut kissamaisia mutta hyvin näköjään nämä kaksi lajia oppii kommunikoimaan vaikka pennut vasta noin nuoret.

Sera on hoitanut pennut hyvin, on myös aloittanut kouluttamisen ja esim kun pennut menee Seran ruoka kupille niin ilmoittaa että ei ole hyvä asia ollenkaan. Pentujen pilli opettelu aloitettu myös eli kutsu ruokakupille.

Suurin osa tulevista pennunostajista ovat käynneet eilen tutustumassa pentuihin. Sirut on laitettu perjantaina ja rekisteröinti on lähetetty menemään kennelliittoon.

Pentujen nimetkin on siten vahvistuneet:

Vesipedon Merikotka
Vesipedon Kippari
Vesipedon Merenkävijä
Vesipedon Kalastaja
Vesipedon LuotsiEi kommentteja:

Lähetä kommentti