sunnuntai 1. syyskuuta 2013

NOME B kokeessa Vestanfjärdissa

Startattiin toisen kerran NOME B:ssä ja tämä koe oli meille liian vaikea. Koe oli parityönä. Ykkösmarkkeeraus, joka toinen koira haki palauttaessa tuli linja kakkonen toiselle. Sitten sama tehtävä toisinpäin. Eddie juuttui kiinni kuvin ykkösessä ja raahas mukaansa kuvan painoineen rantaan. Missasi toisen linja ykkösen kuten moni muukin, piti uida vesialueen yli toiseen kaisilikkoon.

Sitten uusi ykkönen jossa palauttaessa toinen lähetettiin 180m ohjaukselle. Ja tehtävät taas toisinpäin. Eddie haki ykkösen, ohjauksessa en saannut irti kaislikosta ja jouduin kutsumaan Eddien "luokse" lähemmäs ja sitten olikin jo minun vieressä ja-VOI luokassa ei saa lähettää toistuvasti uudestaan.  Koe oli sitten siinä. Yleisesti ottaen kun tuli markkeerauksessa epäonnistuminen niin tottelevaisuus heti kärsi.Eddie jopa rosikasi yhden lokin eikä ojentanut käteen, tämä vakava virhe VOI luokassa.ämä oli työtapaturma. Onneksi kaikki virheet tuli yhteen kokeeseen ja vime viikonloppu taas meni hyvin.

Kokeen jälkeen jäimme oman seuran kanssa treenaamaan ja sain tehty ykkösenä 3 kertaa sinne vaikeaan paikkaan missä oltiin epäonnistuneet ja nyt onnistuneesti sekä tehtiin se pitkä ohjaus, piti motivoida - emme ole kyllä ikinä tehnyt noin pitkää ohjausta eikä ole lähitreenipaikoissa sellaista paikkaakaan jossa voisi niin pitkää tehdä. Meidän kipuraja oli noin 120m selkeestikin sen jälkeen en saanut etenemään ilman tahkoamista.

Oli silti mukava päivä oman seuran porukan kanssa ja onnea meidän uudelle PM mestarille Antero ja Ursula!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti