torstai 10. tammikuuta 2013

temppuja, jumppaa ja tokoa

Eddie on tällä  viikolla ollut sekö fysiossa vesiterapiassa ja TOKOssa. Muutenkin astuu nyt paremmin tassulla eikä vaan varpailla. Jalkakin ei ole "seisoja asennossa" enään niin paljon.

Fysiossa tehtiin nyt matalammalla vedellä niin että joutuu käyttämään lapoja sekä rasittaa lihaksia vähän enemmän. Eddie on kuitenkin niin koknaisvaltaisessa jumissa sekä lihakset hävinneet että töitä riittää jalan lisäksi. Selkä, niska, lavat ja takapää ihan jumissa. Takaaskel lyhyt töptteevä jne Etupään lihakset ihan minimaaliset.
Jatketaan intensiivistä harjoittelua(venytys, hieronta, lyhyitä lenkkejä jne)kotona ja ensi viikolla on tarkastus niin tiedetään saako tehdä vielä enemmän jos luutuminen on siinä pisteessä..

Ryömimistä tarttes opettaa fyssärin suosituksesta Eddielle.... teksi hyvä olkapäille ja lavoille nyt....

TOKO treeneissä tehtiin ruutua 2m päästä (hakemutumista ruutuun) sekä tunnistusnoutoa kaksi kerta jotka meni suhteellisen hyvin haistelemalla toi oikeanx2. Muut kuin oma oli ritilässä kiinni vielä varmuuden vuoksi. Ruudussa palkka ei voi enään missään nimessä tulla minulta muten hakeutuu minua kohti. Sitten kun päästään tekemään kunnolla jalan kanssa pitää tehdä pitkillä etäisyyksillä.

Murun kanssa meillä on sellainen projekti meneillään että opetan Muru peruuttamaan pidemmän matkan. Tavoite on että kävelee takaperin ulko-ovesta vajalle asti piha käytävää pitkin(20-30m)... tämä on meidän kehonhallinta mummo jumppaa....tälä hetkellä menee 70% matkasta sitten alkaa haukkumaan ja komentamaan namia ja tulee kohti....

Seralle on uroskin kiikarissa katsotaan jos viikonlopun jälkeen ollaan viisaampia...


Eddie ja jätti painava PK kapula

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti