torstai 3. tammikuuta 2013

Eddie vesialtaasa VOL2

Tänään oli Eddien toinen fysio kerta. Ollaan tässä välissä tehty ohjeiden mukaiset jumpat ja venytykset joka päivä.

Fysioterpautin kommentit: Eli varpaat on todella jäykät kävelee aika lailla varpailla pitäisi astua enemmän koko jalalla, seisojamainen seisominen kolmella jalalla pitäisi saada pois, olkapää hiukan ulospäin(lasta tehnyt sen), ranne osittain jäykistetty niin ikinä ei palaudu koko liikerata.nyt taipuu 90 asteen kulmaan.Koira kokonaisuudessa vino. Keskitytään kipeään jalkaan ja olkapäähän sen  jälkeen täytyy käsitellä terve jalkakin.

Tehtiin vesiallasta 15min jossa askellus jo aika hyvä. Sitten hoidettiin kipeää jalkaa, varpaat +koko etujalka ja olkapää  käsittelyn jälkeen asteli jo enemmän koko jalalla. Kipeytyy varmasti tämän jälkeen. Eddiellä hyvä pohjakunto niin voi tehdä vähän äärirajoilla ja saada nopeammin tuloksia.

Jatketaan hihnalenkit,  kylläkin vetääminen(vetää nyt hihnassa melkoisesti kun energiaa enemmän) ei hyväksi etujalalle joten täytyy miettiä mitä siihen keksisi.(valjatkaan ei hyvät kun on tehty veto hiihtoa ja pyöräilyä niin vetää vaan enemmän)

Ensi viikolla taas fysio ja väliajat jumppa venytystä ohjeiden mukaan kotona. Myöskin Back on track ranne tuki ollut jo 1,5 viikkoa käytössä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti