torstai 13. joulukuuta 2012

Eddien ensimmäinen TOKO treeni

Tällä viikolla ELL tarkastuksessa todettiin että jalka ja hiertymät ei enään tulehtuneet ja Eddiellä ei ole nyt trattia päässä eikä mitään pakettia jalassa. Joten nyt saadaan aloittaa 15min lenkit päivittäin.Ensimmäinen fysioterapia on 28.12.2012.

Eilen oltiin ekan kerran TOKO treeneissä, Eddielä vakiopaikka hallissa Torstaisin alkaen 13.12.2012. Koiria on 4 josta 15min kouluttaja käyttää kokonaan jokaiseen koiraan/ohjaajaan. Oltiin tottutelemassa taas hallissa ja pääasiassa tehtiin häiriöityä paikallaoloa jotta jalka ei rasittuisi. Sitten tehtiin seuraamista (pelkkä suoraa) pieni pätkä pysähdyksillä ja kaukokäskyistä istu-seiso.

Seuraamisessa minun täytyy oppia että kun liikkeen ohjaaja sanoa että "liike seis" niin toistan sanat päässäni ja sitten vasta pysähdyn eikä mitään äkkipysähdystä. Istu-seiso kaukokäsyssä pitää harjoitella riman tai esim jonkun pyyhkeen päällä niin että varmasti saa seurattu että etutassut pysyy paikoillaan. Eddien tekniikka on että potkaisee takajalat taakse ja etujalat jää paikoilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti