torstai 11. lokakuuta 2012

Huonoja uutisia

On ollut melko surkea viikko. Eddien tarkastuskuvat ranteesta otettiin tiistaina ja todettiin että ranne ei ole parantunut, nivelsiteet aivan liian löysällä eikä on rustottunut kiinni. Jalka joudutaan leikkaamaan. Siihen laitetaan rauta joka pitää sen kohdan "kasassa" jossa nivelsiteet vaurioutuneet. Leikkaus tehdään ensi viikon perjantaina jonka jälkeen jalka on 6 viikkoa ns lastassa (koko etujalka sellaisessa mielettömässä kovassa paketissa)ja 2 viikkoa sen jälkeen tukisiteessa. Sitten 4 viikkoa rauhallista ja joulun jälkeen alkaa kunnon kohentaminen ja jalan kuntouttaminen. Tässä joutuu mielikuvitus koetukselle kun pitää keksiä aivojumppaa herralle.Tärkein nyt on että jalka tulee kuntoon ja pitäisi tulla lähes entiselleen leikkauksen jälkeen - sitä odotellessa.

Sen lisäksi on ollut ikävä viikko kun ystävien labbis uros on ollut nyt viikon karkuteilla eikä ole mitään eloonmerkkejä kuulunut, kaikki mahdollinen on yritetty tehdä jotta koira löytyisi. Epätietoisuus tuntuu pahalta.

Kevennykseksi kuva sisaruksista vanha rouva Muru (Muistoaks Murmeli) ja Vanha herra Biko (Muistokas Muistokas), reippailivat melkein 8km lenkin.


1 kommentti:

  1. Voi ei! Enpä ole kuullut, että nivelsiteetkin voi mennä niin pahasti, että tuollainen operaatio joudutaan tekemään. Onneksi ennuste on noin hyvä. Ihana kuva supermummosta veljineen :).

    VastaaPoista