sunnuntai 26. elokuuta 2012

Uusi blogi ja kuulumiset

Vanhasta blogista hävisi kaikki kuvat ja ylläpitäminen ja blogin ulkoasu oli vaikea hallita joten päätin avata uuden blogin. Suurin osa teksteistä on siirretty vanhasta blogista tähän uuteen. Kaikkia kuvia en ole siirtänyt vaan niitä tulee sitten uusia ajan myöden.

Sitten kuulumisiin. Heinäkuussa oltiin kesälomareissulla tosiaan Italiassa asti ja tässä muutama kuva reissusta.
    Latvia
 
     Tsekki

 Liettua
   Klagenfurt Itävalta
    Gardajärvi Italia

    Gardajärvi Italia

     Dolomiitit Italia

    Vadstena  Ruotsi
 
Loman jälkeen olemme pyrinneet treenaamaan säännöllisesti. Olen TOKOa tehnyt pihalla joka toinen päivä ja NOMEa muutaman kerran viikossa, ollaan pääasiassa treenattu vesilinjaa, pillikuuliaisuutta ja markkeerauksia. VEPE treeneissä ollaan myös käyty ja tehty erilaisia iloisia hauskoja vientejä. Oltiin yhdessä VEPE kokeissa jossa Eddie ei tehnyt mitään niin kuin piti keskeytin kokeen jonka jälkeen ollaan treenattu vähän eri tavalla ja nyt ollaan taas hyvässä vireessä. NOME kokeessa oltiin myös jossa oli hankala markkeeraustehtävä ja jostain syytä haku ei vaan lähtenyt käyntiin.(tod näk markkeeraukset jotka meni pilalle vaikutti siihen).

Ollaan myös tehty viime viikolla MEJÄ jäljen 500m Eddielle jonka meni kyllä melko tarkasti ja hyvin. Tarkoitus olisi myös startatat MEJÄ kokeessa vaihtelun vuoksi. 

Kuitenkin nyt sitten eilen niin Eddie loukkasi etujalkansa pahasti ja ollaan olltu 5h päivityksessä ja nyt jalka pakeetissa. Maanantaina ortopedille. Eddie hyppäsi korkealta ja laskeutui jotenkin ranteelle ja epäillään murtumaa. Isompaa ei näkynyt röntgenissä onneksi joten asia tutkitaan maanantaina lisää koska ei astu ollenkaan jalkaan. Onneksi saatiin otettu röntgen kuvat ilman nukutusta mikä aina rasittaa turhaan. Meidän piti tänään olla VEPE kisoissa ja ne tietty peruuttu ja saa nähdä mitä me enään tällä kaudella pystytään kisaamaan/treenaamaan toivotaan parasta!

Koetuloksiakin on tässä välissä tullut Vesipedoille:

ONNEA Aapeli & Kati MEJÄ VOI1 tuloksesta!
ONNEA Jimi & Pia VEPE ALO1 tuloksesta!


Nyt pääsen taas vauhtiin blogipäivitysten kanssa joten seurailkaa blogia, hyvää syksyn alkua!


3 kommenttia:

  1. Hieno uusi blogi :) - täytyy käydä tutkimassa mitä kaikkea on laitettu :). Blogspot on varmaan hyvä alusta, itsekin ajattelin sitä, mutta valitsin sitten kuitenkin wordpressin :).
    Pikaista paranemista Eddielle! Yllättävää kuinka pienestä noi haaverit on usein kiinni - tavallinen arkipäiväinen asia ja sitten sattuu jotain :(. Onneksi pääsitte heti hyvään hoitoon.
    Kiitokset onnitteluista! Kokeessa eilen oli vähän epäuskoinen olo, että meneeköhän kaikki nappiin, mutta niin vain meni :).

    VastaaPoista
  2. Kiitos, on kyllä huomattavasti parempi hallinnoida kuin vuodatus ja pystyy muokkaamaan ulkoasua paremmin. On kyllä uskomatonta miten tuollaiset vahingot sattuu sitten ihan kuin vähiten odottaa. Harmittaa tietty kun tänään olisi ollut vepe koe ja muitakin kokeita olisi tiedossa ja treenattukin ollaan nyt keretty. Mutta tärkein nyt että tulee kuntoon.

    Hienoa tosiaan että teillä meni koe nappiin, missä päin olitte kokeessa? Oliko se niin että kahdella ALO1 tuloksella siirtyy AVO luokkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oltiin Inkoon koirakerho Canidaen järjestämässä kokeessa Raaseporin kaupungissa, Fiskarsin ruukkialueen tuntumassa. Koeranta oli tosi kiva, hiekkapohja ja syveni loivasti eikä ilmassakaan ollut mitään valittamista, olosuhteet ihanteelliset :). Ja joo, kahdella ALO1 siirtyy seuraavaan luokkaan :).

      Poista