Yhteystiedot & minusta

Kirjoittaja: Nina Remes 
Varsinais-Suomi, Raisio
vesipedonkennel@gmail.com
Puhelin: 0400-914256
Äidinkieli: ruotsi mutta olen kaksikielinen, (ruotsi-suomi) puhun myös sujuvaa englantia 
Facebook: Vesipedon KennelPäivitetty 12.8.2022

Olen kouluttanut,kisannut ja harrastanut labradorien kanssa vuodesta 1992. Alussa pääasiassa TOKOa ja Agilitya, sitten hurahdin VEPEen ja NOMEen. Tällä hetkellä kisaan pääasiassa NOMEssa, VEPEssä ja Nose Workissa. Hajuerottelua olen harrastanut jo nuoresta asti mutta nyt uutena lajina Nosework jossa toimin kouluttajana Koirakoulu Vainuvoimassa. MEJÄä harrastan aina kun aikaa riittää. Viimeaikoina olen myös innostunut taas TOKO treeneistä ja alkanut tavoitteellisesti treenaamaan.
 
Koiraharrastuksen ulkopuolella toimin palvelupäällikkönä isossa pörssi yhtiössä, harrastan puutarhanhoitoa, käsitöitä, ulkoilua, luonnossa kulkemista mm sienestystä, veneilyä matkustelua ja varsinkin vesi ja meri on minulle läheinen elementti/asia. 

Olen käynyt paljon erilaisissa koulutuksissa ja luen paljon eri alojen koira kirjallisuutta.Vedän NOU/NOME, VEPE ja NW treenejä säännöllisesti. Olen myös ollut  yli 20 vuotta koirayhdistys aktiivi, erilaisissa rooleissa tällä hetkellä olen VEPE toimikunnan puheenjohtaja sekä rahastonhoitaja Auran Nuuskuissa.

Olen kasvattanut pienimuotoisesti vuodesta 2006. Haluan kasvatan terve rakenteisia/terveitä työintoisia koiria joilla voi harrastaa monipuolisesti. Koirilla pitää olla riistaviettiä ja halu tehdä töitä mutta saisi mielellään olla perinteisen vanhan ajan labradorin näköinen, ei liian kevyt ei liian raskas. Pidän myös tärkeänä että labradoreilla on avoin luonne, pidän hieman kovista koirista. Olisi myös hienoa saada säilytetty labradorin paksu turkki. Myöskin tänä päivänä alusta varmuus on tärkeä ominaisuus jotta koira pystyy toimimaan tilanteessa kuin tilanteessa, varsinkin esim virkakoirat. Kaikki pentueet ovat tarkkaan harkittuja ja sekä emolla että uroksella pitää olla jotain annettavaa labradori kantaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti