Pentusuunitelmat



Seuraava pentue suunnitelma Svealle 2020 loppu vuoteen (2021 alkuvuoteen)

SUNNANLIDS TSVEA-ELVAN

Svea (Sunnanlids TSvea-Elvan) 8.6.2015
A/A, 0/0 silmät ok (2 pientä ripseä kasvaa väärässä paikassa toisessa silmässä)
NOU1, ALO2x2
NW1 Hajutesti Eukalyptus suoritettu Suomessa ja Ruotsissa

NW2 hajutesti suoriettu Suomessa
NW 1Luokan tulokset: NW1 X 3(siirto NW2 luokka)


Svea on näpäskän kokoinen erittäin nopea ja ketterä narttu 21kg. Svean vainun käyttö ja sitkeys on jotain aivan käsittämätöntä, Svealle ei jää ikävät asiat mielen ja on reipas ja jopa ehkä omaa egoa omaava koira. Svean työskenetly Noseworkissa on erittäin näyttävää ja tarkkaa, ei luovuta työnteossa. Metsästyksessä sikteä ja luonnostaan melko hyvä markkeeraja ja osasi pennusta asti haussa hyödyntää tuulta jne On myös noutanut lämmintä riistaa.

Rakastaa lapsia ja pitää ihmisistä, hieman vahtimisviettiä ja hihnassa matkan päässä hiukan epävarma muitten koirien kanssa mutta vapaana alistuva ja tulee toimeen koiralaumassa muitten kanssa hyvin. 

Svea rakastaa leluja ja palkkaantuu hyvin myös lelulla tai leikillä. Svea matkustanut jo nuoresta iästä huolimatta melko paljon ja kulkee ongelmitta mukana laivoilla ja asuntoautossa

Svea on hymyilevä koira eli perinnyt hymyn äidiltään mikä on hauska ja persoonallinen lisä tähän pieneen huippupakkaukseen! Olen tavannut Svean molemmat vanhemmat moneen kertaan ja molemmat ovat aivan huippuja. Svean sukutaulu onnkin täynnä tunnettuja huippuyksilöitä jossa mm vanhaa ruotsalaista käyttölinjaa.


















1 kommentti:

  1. Jepen velipuoli! Tosi kiva että löysit uroksen haluamastasi sukulinjasta vaikka Jeppe ei enää olekaan käytettävissä! Jepunias saa nyt tosiaan viettää rauhassa eläkepäiviä leikattua akillesjännettä lepuuttaen, ja jättää astutushommat junnuille ;)

    VastaaPoista